Vasilisa Volodina nosaukusi maija svarīgākos astroloģiskos datumus, kuriem jāpievērš īpaša uzmanība / piesardzība

20. maijs  – izejam no aptumsuma koridora ne bez Merkura-Jupitera pāra palīdzības. Diena ar lielāku izpratni un lielāku izpratni par notiekošo. Labāka iespēja vienoties. Bet pagaidām tikai teorijas līmenī. “Gandrīz” vāja diena.

21.-22. maijs — Saule ieiet Dvīņos, savienojumā ar Merkuru pirmajā zīmes pakāpē. Daudziem tas būs jaunu lietu un procesu sākums. Sākums, kas iet lēni uzreiz, bet noteikti dos atdevi pēc ievērojama laika.

23.-24. maijs — Merkurs atgriežas Vērsī, un Saule skūpsta Jupiteru. Domas vēl vairāk palēninās, un vienlaikus aug arī pašapziņa, uzlabojas arī garastāvoklis. Dzīvespriecīgums un pašapziņa, kas balstīta uz neko, kas galu galā ļauj noticēt labākajam un pārtaisīt daudzas aktuālas lietas.

Lasi arī: Andžela Perla atklāj, ka 30. aprīļa saules aptumsums ietekmēs katru zodiaku – 3 zīmes gaida īpaši lielas pārmaiņas

25. maijs — Marss ieiet Aunā. Apmēram puse no mums sajutīs paaugstinātu tonusu, un rokas uzreiz niezēs kaut ko grandiozu darīt. Atlikusī puse sāks sūdzēties par citu pārāk lielu augstprātību un drosmi.

28.-29.maijs – Venera ieiet Vērsī, bet Marsa konjunkcija Jupiters Auna zīmē – laba diena ambicioziem uzņēmumiem, biznesa un finansiāliem iekarojumiem, ja kādam ir tādi plāni.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru