Vasilisas Volodinas horoskops 2022. gada maija otrai pusei visām zodiaka zīmēm – pamati jāieliek jau tagad

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Šķiet, ka esat ceļā uz savu aicinājumu. Jūs nesen sapratāt, ko tieši vēlaties dzīvē darīt, un tagad ir pienācis laiks izplest spārnus. Tev jau ir pietiekami daudz zināšanu, lai justos pārliecināts savā izvēlētajā jomā. Tomēr pārāk neaizraujieties ar domu, ka tiksiet izvēlēts.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Atbildības nasta par kopējo lietu atkal var krist uz Ļvovu. Vai nu jūs iecels par atbildīgo, vai arī jūs pats sapratīsit, ka neviens cits netiek galā ar uzdevumiem. Esiet gatavs tam, ka jūs saskarsities ar jaunu problēmu un jums būs jāpaļaujas uz intuīciju.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Horoskops Jaunavai maijam paredz sociālās ietekmes pieaugumu uz tavām domām un rīcību. Šeit galvenais ir neapmaldīties, nepazaudēt orientāciju. Domā tikai par to, uz ko tiecies. Jums nav vajadzīgi kāda cita plāni un ideāli. Tālie ceļojumi ir bīstami, tāpēc labāk no tiem atteikties. Varbūt jūs būsiet ļoti vajadzīgs mājās, jūsu ģimenei.

Lasi arī: Kādi globāli notikumi notiks dažādu zodiaka zīmju dzīvē tuvāko 2,5 gadu laikā

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Tuvākajā nākotnē jūs sajutīsiet, kā viss, ko esat atdevis pasaulei, atgriežas pie jums kā bumerangs: gan labais, gan sliktais. Pateicoties tam, ka veltīji daudz enerģijas labiem darbiem, tavā dzīvē ienāks pozitīvas pārmaiņas. Tu sapratīsi, ka pasaule ir lielākais spogulis un tas uz visiem laikiem mainīs tavu domāšanu. Turklāt maijā tavu sirdi var aizkustināt mīlestības siltums.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni darīs to, kas viņiem padodas vislabāk. Tas dos daudz priekšrocību un prieka. Kategoriski nav iespējams zaudēt mērķi, pretējā gadījumā Skorpiona nemierīgā enerģija var mainīt vektoru un novest pie pašiznīcināšanās. Neļaujiet sevi novērst no nelieliem kaitinošiem faktoriem.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Maijā gaidāmas būtiskas izmaiņas, kas ļaus Strēlniekiem atlikt aktuālo jautājumu izlemšanu par labu garīgākiem meklējumiem. Varēsi koncentrēties uz cildeno, kas nozīmē, ka kļūsi laimīgāks un veiksmīgāks. Tajā pašā laikā jums būs jāmaina iedibinātā dzīves kārtība, taču arī tas nāks par labu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Nav īstais laiks paļauties uz kolēģiem, priekšniekiem, draugiem, kompanjoniem. Jūs un tikai jūs varat mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Iespējams, vilšanās cilvēkos uz kādu laiku jūs iegremdēs smago domu tumsā, taču secinājumam vajadzētu būt ticībai savai neatkarībai.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Vasilisa Volodina prognozē Ūdensvīra augstākā punkta iestāšanos. Šai zīmei var izdoties viss, ko viņš vēlas. Jaunas iespējas pavērsies tur, kur agrāk bija tukša siena. Padoms: neesi augstprātīgs, neveicini sevī iedomību. Jūtieties brīvi paņemt to, kas ir jūsu.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Maijs būs gatavošanās laiks nākotnes sasniegumiem. Pārdomājiet visas lietas detaļas, kuras vēlaties uzņemties, atkārtojiet scenāriju, un tad jums noteikti izdosies. Arī šomēnes būs iespēja atklāt finanšu perspektīvu. Bet šim nolūkam ir jāmeklē varianti abos virzienos, lai nepalaistu garām šo iespēju.

Spread the love

Pievienot komentāru