Vasilisas Volodinas horoskops 2022. gada maija otrai pusei visām zodiaka zīmēm – pamati jāieliek jau tagad


Maijs ir gada skaistākais mēnesis. Dodoties ārā, priecājamies par svaigiem zaļumiem un ziediem, kā arī saziņu ar draugiem un ģimeni.

Maija brīvdienas jau pagājušas, bet priekšā mūs sagaida vasaras karstums, atvaļinājumu periods un interesanti ceļojumi. Taču pamats nākotnes plāniem ir jāieliek jau tagad. Vasilisa Volodina pastāstīs, kas katrai zodiaka zīmei maijā ir atslēga, kā uzvesties un kam pievērst uzmanību.

Horoskops 2022. gada maijam katrai zodiaka zīmei

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auna ambīcijas pieaug līdz ar temperatūru aiz loga. Tas ir ļoti slavējami, taču līdz šim jūsu iespējas nevar aptvert visus pieprasījumus. Jūs jūtat naudas vakuumu, kas ir ārkārtīgi neērti. Astroloģe iesaka neatteikties no plāniem, taču to īstenošanai būs jākrāj nauda.

 

Vērsis (20. aprīlis–20. maijs)

Cerības uz mierīgu maiju labāk nelolot. Personīgajā frontē būs satricinājums, kas jums sajauks visas kārtis. Vērsis attiecībās var būt ļoti pārsteigts par partnera uzvedību. Un vientuļie zīmes pārstāvji satiks kādu, kurš apgriezīs viņu priekšstatu par romantiku kājām gaisā.

Lasi arī: Kādi globāli notikumi notiks dažādu zodiaka zīmju dzīvē tuvāko 2,5 gadu laikā

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Ir pienācis laiks dot sev atpūtu. Neklausies tajos, kuri vēlas tevi apgrūtināt ar jauniem pienākumiem. Ir pienācis laiks taupīt enerģiju, pretējā gadījumā ķermenis teiks “stop”. Ja iespējams, sarīko miniatvaļinājumu sev vai vienkārši katru vakaru, pārnākot mājās no darba, atvēli laiku sev, atpūties un dari to, kas patīk.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Spread the love

Pievienot komentāru