Vēl vienas nozares pārstāvji pieprasījuši veselības ministra Daniela Pavļuta demisiju

Jāatgādina, ka vairākas mediķu organizācijas pagājušajā nedēļā pieprasīja veselības ministra Daniela Pavļuta demisiju, bet tagad šim sarakstam pievienojusies vēl viena nozare. 

Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācija (LSSA) un Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija (LKKA) pievienojas citām ar veselības nozari saistītām organizācijām, pieprasot veselības ministra Daniela Pavļuta (AP) demisiju, informēja abu asociāciju vadītājas.

Lasi arī: “Labprātīgi atsakieties no palīdzības!” Daugavpils slimnīcas ārste skarbi vēršas pie nevakcinētajiem

Vienlaikus nozares organizācijas uzskata, ka atbildība par situāciju būtu jāuzņemas solidāri arī valdības vadītājam un valdībai kopumā, jo pēc divu gadu darbības Covid-19 apstākļos tā nebija sagatavojusies slimības izplatības trešajam vilnim.

 

Nav turēti solījumi

LSSA prezidente Sabīne Ulberte uzsver, ka Veselības ministrija nav spējusi turēt solījumu par vakcinētu pakalpojuma sniedzēju darbības neapturēšanu.

Skaistumkopšanas nozare izpildīja valdības uzliktās prasības un sasniedza vienus no augstākajiem nozares vakcinācijas rādītājiem, bet atkal ir viena no pirmajām, kuras darbība tiek pilnībā apturēta bez valdības diskusijām ar nozari.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un piedalītos aptaujā par Pavļuta demisiju (paud savu viedokli) 

Spread the love

Pievienot komentāru