Ventspilī notiks Vasaras noslēguma svētki

Nākamnedēļ, 31.augustā, Ventspils Augstskolas dārzā (Inženieru ielā 101a no Dzeņu ielas puses) norisināsies Vasaras noslēguma svētki, kur jaunieši, studenti un interesenti aicināti kopīgi pavadīt pēdējo vasaras nakti un enerģiski sagaidīt rudeni. Ieeja teritorijā no plkst. 16.00, bet pasākums norisināsies līdz pat plkst. 02.00.

Šogad pasākums plānots divās daļās. Aicinām doties uz augstskolas dārzu jau no plkst. 16.00, jo līdz plkst. 19.30 bez maksas varēsiet piedalīties iespēju festivālā – “Iespēju mashup: ko notiek?”, kur varēs uzzināt par kvalitatīvām brīvā laika pavadīšanas iespējām pilsētā, prakses un darba iespējām Ventspils uzņēmumos.

Pirmajā daļā piedalīsies: Swedbank Latvia, Studentu digitālā aģentūra BASAFUL, Ventspils dizaina darbnīca RADE, Bucher Municipal Latvia, LIAA Ventspils biznesa inkubators, Ventspils Biznesa atbalsta centrs, MeaWallet, Ventspils Augstskolas Studentu padome, Ventspils Augstskola, Ventspils Jauniešu māja, Accenture Baltics, Zemessardzes 46. kājnieku bataljons, apvienība “Ventspils cars”, Ventspils bibliotēka, Europe Direct Ventspils punkts, Ventspils Tūrisma informācijas centrs u.c.

Organizācijas apmeklētājiem būs sarūpējušas dažādas interaktīvas aktivitātes, kā arī neformālā gaisotnē būs iespēja uzzināt par to darbību un iespējām iesaistīties. Teritorijā darbosies arī biedrības “Šmiedrības” aktīvistu organizētā Brīvbode, kur ikviens aicināts atstāt labas, kvalitatīvas lietas, kā arī bez maksas iegūt sev ko tīkamu un noderīgu. Aktīvākajiem apmeklētājiem piedāvāsim izmēģināt savus spēkus spēlējot disku golfu, ko nodrošinās PAR3 disku golfs. Līdz pat plkst. 20.00 par muzikālo noskaņu rūpēsies jaunie Ventspils talanti ‑ grupa “6 Piparu Maisījums” un Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņi, kā arī DJ Feia (Gali).

Otrajā daļā no plkst. 20.00 līdz plkst. 02.00 norisināsies nakts ballīte un dejas, kur varēs iepazīt un dzirdēt dažādus Latvijas jaunos, daudzsološos mūziķus. Nakts ballītē uzstāsies Ventspils jaunā mūziķe Emīlija ar grupu (plkst. 20.00), alternatīvās mūzikas grupa “Embark” no Rīgas (plkst. 21.00), hārdroka grupa “Blind Shapes” no Jelgavas (plkst. 22.00), reperi tumši sarkana maģija (plkst. 23.00) un ZEĻĢIS (plkst. 00.00), savukārt svētkus techno ritmos noslēgs DJ hipnoze.

Biļetes uz nakts ballīti aicinām iegādāties iepriekšpārdošanā tiešsaistē – https://ticketshop.lv/lv/events/4391. Biļetes iepriekšpārdošanā – 5 EUR, pasākuma dienā – 7 EUR, iegādājoties pie ieejas tikai skaidrā naudā – 10 EUR. Bērniem līdz 7 gadu vecumam un personām, uzrādot invaliditātes apliecību, ieeja bezmaksas.

Pasākuma teritorijā darbosies ēdināšanas zona, kur par apmeklētājiem parūpēsies kafejnīca “Dārzā”. Teritorijā ienest stikla taru, savu pārtiku vai dzērienus nav atļauts. Nepilngadīgajiem ieeja uz nakts daļu tikai pilngadīgu personu pavadībā un uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Svētkus organizē: biedrība “Šmiedrība”, Ventspils Augstskolas Studentu padome, Ventspils Jauniešu māja un biedrība “Attīstības fabrika”. Svētki top sadarbībā ar Ventspils valstspilsētas pašvaldību, Swedbank, Bucher Municipal, MeaWallet, Ventspils Augstskolu un VentSystem.lv. Projektus “Iespēju mashup: Ko notiek?” un “Pēdējā vasaras ballīte” finansē Ventspils valstspilsētas pašvaldība.

Spread the love

Pievienot komentāru