Video: Kuldīgas novadā notikusi traģiska avārija

Skumjas ziņas saņemtas no Kurzemes. Kuldīgas novadā, svētdien, uz šošejas notikusi smaga trīs automašīnu avārija, kurā dzīvību zaudējuši divi cilvēki, vēstīja raidījums “Degpunktā”.

Trīs automašīnu sadursme notika neilgi pēc pulksten vienpadsmitiem dienā, asā likumā uz autoceļa Talsi – Stende – Kuldīga, nepilnu divu kilometru attālumā no Rendas.

Abi bojā gājušie bija no vieglā ”Volvo” spēkrata. Rekonstruējot notikuma ainu kļuva zināms, ka ”Volvo” stūrētājs, kas braucis Kuldīgas virzienā, arī izraisīja avārijas situāciju, likumā zaudējot kontroli pār auto un iebraucot citā joslā, kur tobrīd pretī traucies bāļķvēdējs.

Lasi arī: Asas diskusijas Latvijas mūziķu starpā par Covid vakcīnu; “A kā tev Būmeistar ar d…. līšanu?”

Vieglā automašīna, kas brauca aiz ”Volvo” bija ”Volkswagen Passat” spēkrats. Tā kā notikumi priekšā risinājās ļoti ātri, noreaģēt un nobremzēt vai apbraukt šķērsli tā vadītājs nebija spējīgs un burtiski uztriecās virsu ”Volvo”. Mediķi, kuri strādāja ar cietušajiem no ”Volkswagen” automašīnas, apstiprina, ka cilvēku veselības stāvoklis nebija smags, taču hospitalizācija tik un tā bija nepieciešama.

Traumas guva automašīnas ”Volkswagen” vadītājs un pasažiere, kuri ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">shokaa</cite>

    tieshaam? lai paskatiitos video tev janoskataas 4 reklaamas? 4 blin. Juus sviestaa sagaajushi?

Pievienot komentāru