Viņa notīrīja seju ar Alveju un pēc 15 minūtēm rezultāts bija vienreizējs!

Lūk, ko jums vajadzēs darīt:

  1. Rūpīgi nomazgāt

No sākuma obligāti nepiciešams alveju kārtīgi nomazgāt.

  1. Mīkstināt to

Vajag to mīkstināt. Vienkārši paspaidīt ar rokām vai kādu priekšmetu.

  1. Jāsagriež tā divās daļās

Tad vajag alveju sagriezt uz pusēm.

  1. Jāgriež maliņas

Lai attīrītu alveju ir nepieciešams tai apgriezt maliņas. Var apgriezt ar šķērēm vai nazi. Ir jāpārliecinās, ka jūs griežat no abiem stūriem. Šādā veidā jūs padarīsiet lapu atvērtu un varēsiet viegli to attīrīt.

  1. Sadalīt ot uz divām daļām

Jums vajag lapu atvērt ar roku palīdzību. Jūs varat izmantot nazi, lai sagrieztu lapas centru, ja tas nav pilnībā atvērts.

  1. Izspiest sulu

Šim jums vajadzēs karoti ar ko izspiest sulu. Pārliecinies lai sulas būtu tik daudz, lai tās tev pietiktu un nebūtu par maz. Pēc izspiešanas iespied to kādā bļodiņā.

  1. Uzklājiet uz sejas

Jums vajag uzklāt sulu uz sejas ar pirkstu palīdzību. Jūs varat izmantot alvejas sausās lapas kā masāžas priekšmetus ar ko masēt seju. Masku ir jāatstaj uz sejas vismaz 15 – 20 minūtes un jāļauj tai nožūt.

  1. Nomazgā

Beidzot jums vajag nomazgāt seju no alvejas sulas. Seju ir jāmazgā ar tīru ūdeni. Atcerieties, ka jums nevajag izmantot ziepes vai citus ķīmiskos līdzekļus, tad maskai vairs nebūs efekta.

  1. Nevainojama un mirdzoša āda

Apslaukiet seju, izmantojot tīru dvieli. Rezultāti jūs pārsteigs. Jūsu āda būs elastīga un mīksta. Jūs vienkārši mirdzēsiet!

Padalies ar šo fantastisko recepti ar saviem draugiem! 

Avots: fithacker.ru

Spread the love

Pievienot komentāru