22-gadus vecs puisis izremontēja vannasistabu kā dāvanu mammai

LASI VĒL: Lieliskas idejas, kuras gandrīz visi vēlēsies ieviest savā vasarnīcā…

Turklāt tagad vannasistabā parādījās dažas ļoti nepieciešamas lietas, piemēram, dvieļu žāvētājs un ietilpīgs skapītis zem izlietnes, kas izveidots no tādām pašām tumšajām flīzēm. Pateicoties tam istaba kļuva vēl mājīgāka un funkcionālāka. Rezultāts ir vienkārši fantastisks!

Pati telpa ir neliela izmēra un izstiepta forma. Lai taupītu telpu, jaunais puisis nolēma tualetes aizmugurējā daļā ielikt plauktu, kurā veica iegriezumu zem tvertnes. Tādējādi viņš radīja papildus plauktu, lai izvietotu dažādus sadzīves priekšmetus un noslēpa komunikācijas.

Projektā tika izmantoti divu kontrastējošu krāsu savienojumi: santehnikas elementi un sienas flīzes bija baltā krāsā, bet akcentētā siena, improvizētais skapītis un grīda ir tumšā koka imitācijas krāsā.

Spogulis ar apgaismojumu un ventilācijas oriģinālā forma padarīja telpu stilīgu. Remonts izdevies ne tikai skaists, bet arī mūsdienīgs un aktuāls.

LASI VĒL: Lieliskas idejas, kuras gandrīz visi vēlēsies ieviest savā vasarnīcā…

Tagad vannasistaba izskatās dārga, kaut arī tēriņi bija pavisam nelieli. Rezultāts ir iespaidīgs, jo īpaši, ja ņem vērā to, ka puisim ir tikai 22 gadi, un viņam nav atbilstošas remontdarbu veikšanas pieredzes.

avots: vkurselife.com

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru