Ģimene divu gadu garumā cieta no trokšņa sienā un nolēma to atvērt. Uzminiet, kas tur bija?

No turienes uz pāri blenza 400 tūkstoš acu

Kāds laulāts pāris no spāņu pilsētiņas Granadas aiz sienas izdzirdēja kaut kādu zummēšanu. Laulātais pāris nodomāja, ka viņu kaimiņiem ir ieslēgts gaisa kondicionieris vai veļas mazgāšanas mašīna. Tāpēc jaunie cilvēki skaņai nepievērsa īpašu uzmanību. Kā izrādījās, velti.

Pagāja divi gadi. Bet katru dienu vīrs un sieva dzirdēja to zummēšanu. Var tikai pabrīnīties par šo cilvēku pacietības mēru. Pa šo laiku viņi ne reizi neaizgāja pie kaimiņiem un nepalūdza viņiem pārstāt trokšņot.

LASI VĒL: Mūsu kāpņutelpā dzīvo sieviete. Viņai ir pieci bērni un ir stāvoklī ar sesto

Tomēr itin visam reiz pienāk gals. Šī gada maijā pārim skaņa apnika. Bet, kad vīrietis pielika ausi sienai, viņam radās aizdomas, ka skaņu nerada elektriska ierīce, bet gan kaut kas dzīvs. Katram gadījumam, spānis izsauca glābšanas dienestu. Tie, savukārt, vērsās pie bitnieka Serhio Gereiro. Pēc skaņas viņš noteica, ka dzīvokli par savu mājvietu bija izvēlējušās bites.


Bitnieks sasita sienu pāra guļamistabā un atklāja tur 80 tūkstošus piecacainas bites (jā, šie kukaiņi ir ļoti “acīgi”). Serhio uzmanīgi tās savāca līdzi pie sevis uz dravu. Pārsteidzoši, bet strops atradās tieši virs laulātā pāra gultas.

Tolaik viņiem ļoti stipri paveicās, ka pēdējā laikā Granādā bija ļoti karsts laiks. Tas palēnināja stropa augšanu par vairākām reizēm. Normālā temperatūrā bišu māte var dienā atlikt pusotru tūkstoti olu. Šajā gadījumā laulātos sagaidīja īsta bišu apokalipse.

LASI VĒL: 5 gadus bijušais vīrs maksāja alimentus. Pēc tam uzzināja, ka bērns nemaz nav viņa

Nav zināms, vai spāņi palika dzīvot šajā dzīvoklī. Bet tagad viņi noteikti ieklausās jebkurā troksnī, ko saklausa savā mājā.

P.S. Padalieties ar šo ierakstu ar draugiem!

avots: makataka.su

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru