Lauris Reiniks nonācis pamatīgās nepatikšanās, par ko tagad nākas atbildēt

Mūziķim Laurim Reinikam nācies taisnoties par “Instagram” ievietotu video, kurā viņš redzams, vārot dzīvus vēžus. “Nu kā tad nolīgojāt, draugi? Visi dzīvi, sveiki, veseli? Es jā. (Jāņu rītā gan bija tā un tā),” tā “Instagram” ievietoto video parakstījis Reiniks, piebilstot, ka vēži gan vairs nav “sveiki un veseli”.

“Pirmo reizi izbaudīju šādus priekus. Un uzzināju, ka Latvijā tagad dzīvo negantie amerikāņu vēži, kas arī tika saķerti un izvārīti. Ko es teikšu? Vairāk pats process ir interesants nekā tā gaļa no astes un spīlēm. Nu kā ar sēmuškām. Knaksties un nosit laiku. Bet tā jau garšīgi,” raksta Reiniks.

Taču tad Laurim nācās taisnoties par savu rīcību, jo vairāki komentāri nebūt nebija glaimojoši. “Diezgan sadistiski! Dzīvu iemest verdošā ūdenī. Bet ne velti ir teiciens – visnežēlīgākā būtne uz pasaules ir cilvēks! Rij visu, kas kustas!”, rakstīja viena no sekotājām. Bet cita piebilda: “Cilvēki (ja tos var nosaukt par cilvēkiem) liek dzīvus vēžus vārīties un priecājas, prātiņ nāc mājās. Vajag domāt pašam ar savu galvu, nevis sekot ībļiem un domāt, ka vēži ir pārtika un viņi neko nejūt. Nabaga dzīvniekus tikai spīdzina, redzot viņus kā tikai gaļu, nevis dzīvas būtnes!”

Lasi arī: Dietoloģe atklāja ideālas figūras noslēpumu: 24 noteikumi, kas liks jums izskatīties kā topmodelei

Tā nu Reiniks ierakstīja savu sakāmo: “Kā man paskaidroja saimnieki, šie ir signālvēži, jeb amerikāņu vēži. Kāds tos salīdzinoši nesen ievedis Latvijā, un tie ir ļoti savairojušies. Un viņi galīgi nav jauki dzīvnieciņi, jo terorizē un iznīcina mūsu pašu vēžus un citas dzīvas radības upē… Šos pat iesaka ķert un ēst. Es saprotu, ka skatīties, kā tos gatavo, varētu būt nepatīkami, bet ko var darīt. Tā tas ir no laika gala darīts. Arī restorānu virtuvē labāk neatrasties, lai neredzētu, kā gatavo citas maltītes. Īpaši veğetāriešiem. Katrā gadījumā šis ir tīri informatīvs video, kā tās lietas notiek. Nestrīdēsimies te, lūdzu. Cik cilvēku, tik ēšanas paradumu. Peace!”

 

 

 

Avots

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Guntis.</cite>

    Tautā ja vāra vēžus,tad parasti vēžus jau tikai dzīvus vien tikai vāra.Es nekādu īpašu grēku šeit nesaskatu,un ja tie vēl ir signālvēži,kas jau tā ir sasugojušies pāri normai.Tad jau drīz vairs gaļu arī nevarēs ēst.

Pievienot komentāru