Augusta mēnesī Elektrum Drive atklāj 6 jaunas pieslēgvietas

AS “Latvenergo” zīmols Elektrum Drive augusta mēnesī savā tīklā realizējis 3 jaunas elektrotransporta uzlādes stacijas ar kopumā 6 pieslēgvietām.

Jūlija un augusta mijā Stāmerienas pagastā, Gulbenes novadā publiskai uzlādei atvērta jauna Elektrum Drive elektrotransporta uzlādes stacija kopā ar sadarbības partneri atpūtas kompleksā Vonadziņi, kas atrodas Ludzas ezera krastā. Stacija sastāv no vienas 22kW maiņstrāvas uzlādes iekārtas, kas aprīkota ar Type2 kabeli.

Publiskai uzlādei Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā, 10.augustā uzlādei atvērtas četras pieslēgvietas, kas pieejamas uz galvenās ēkas fasādes Mednieku ielas pusē. Uzlādes pieslēgvietas aprīkotas ar Type2 kabeļiem un vienlaikus iespējama četru elektrotransportu uzlāde ar 11 kW jaudu, piedāvājot AS “Latvenergo” saražoto 100% zaļo enerģiju.

Jauna Elektrum Drive elektrotransporta uzlādes stacija kopā ar sadarbības partneri 25.augustā atvērta publiskai uzlādei arī Kurzemes piejūras atpūtas vietā Engure Cafe. Uzlādes stacija, kas atrodas Ostas ielā 1C, Engurē, ietver vienu 22 kW maiņstrāvas uzlādes iekārtu, kas aprīkota ar Type2 kabeli.

Visas Elektrum Drive tīklā pieejamās elektrotransporta uzlādes stacijas apskatāmas Elektrum vietnē elektrum.lv vai Elektrum Drive mobilajā lietotnē.

Spread the love

Pievienot komentāru