Dāma steidzas uz slimnīcu, lai dzemdētu, bet, kad speciālisti ierauga, kas atrodas viņas vēderā, viņi nevar noticēt savām acīm

Katrs vecāks uzskata, ka viņa bērns ir īpašs. Patiesībā, tas ir ārpus domāšanas rāmjiem…katrs vecāks jūt sava bērna unikalitāti. 29 gadus vecā Krisija Korbita nav izņēmums. Viņa lieliski zina, ko nozīmē būt par mammu. Viņas pirmie divi bērni piedzimšanas brīdī svēra 4.1 un 4.5 kg.

Tomēr nekas viņu nespēja sagatavot ceturtajai un pēdējai grūtniecībai…

Trīs bērnu māte Krissija Korbita no Floridas domāja, ka viņu jau nekas vairs nevar pārsteigt, kad viņai pateica, ka viņa atkal ir stāvoklī. Jau agrā posmā Krisijai radās aizdomas, ka bērns būs liels. Tomēr viņa pat iedomāties nevarēja, cik ļoti liels.

“Vēders kļuva arvien lielāks un lielāks. It kā viņa staigāta ar lielu pludmales bumbu iekšā, kas tika piepūsta arvien vairāk un vairāk”, – stāsta bērna tēvs, Larijs.

LASI VĒL: Bērnu sakodis suns: kas jādara pirmkārt un kā palīdzēt

Visi Krisijas iepriekšējie bērni bija lielāki par lielāko daļu jaundzimušo, bet neviens nevar līdzināties ar jaunāko ģimenes locekli, Kārliju.

2017. gada 13. maijā ar ķeizargrieziena operāciju pasaulē nāca mazulīte Kārlija, kuras svars bija rekordliels – 6.1 kg. Krisija, kurai nebija ne jausmas, cik liels izrādīsies viņas bērns, bija patiesi šokēta.

“Kad pediatrs man viņu caur aizkariem parādīja, es nodomāju: “Ak dievs, cik milzīga”, – stāsts Krisija intervijai “Inside Edition”.

Krisija nebija vienīgais cilvēks, kurš gaidīja bērna piedzimšanu. Ieraudzīt viņas ceturtā bērna izmērus ar nepacietību vēlējās visi palātā esošie cilvēki.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru