Dāma steidzas uz slimnīcu, lai dzemdētu, bet, kad speciālisti ierauga, kas atrodas viņas vēderā, viņi nevar noticēt savām acīm

Kad Kārlija beidzot piedzima, viņas mātei par godu noskanēja aplausu jūra. “Es dzirdēju, kā visi operāciju zālē applaudēja. Agrāk ar mani nekas tāds nekad nebija noticis”, – turpina Krisija.

Tā Krisijai un Larijam aizsākās jauna nodaļa dzīvē. Mazulīte Krisija bija tik ļoti liela, ka parastais jaundzimušo apģērbs, ko vecāki viņai bija sagādājuši, bija par mazu.

Tas pats bija ar pamperiem. Kā tas bieži mēdz notikt, līdz Kārlijas piedzimšanai vecāki bija sagatavojuši visu, ko vien varēja. Tomēr pēc tam, kad viņa piedzima, situācija kardināli izmainījās.

LASI VĒL: Kādas ģenētiskās īpašības bērni manto no mammas, un kādas – no tēta

“Visu, ko mēs bijām nopirkuši vēl pirms viņas piedzimšanas, mēs vienkārši ziedojām vietējai baznīcai”, – ar smaidu stāsta Larijs.

Lai arī no vienas puses Krisijai un Larijam situācija nebija viegla, no otras puses viņiem izdevās atrast veidu, kā palīdzēt citiem, kuriem tādā svarīgā lietā arī bija nepieciešama palīdzība.

Kārlija pieaug, un joprojām ir lielāka par pārējiem viņas vecuma bērniem. Trīs nedēļu vecumā viņa nēsāja apģērbu, kas paredzēts 9 mēnešus veciem bērniem!

Viņa noteikti būs gara meitene. Tomēr Kārlija nav vissmagākais jaundzimušais, kas jelkad ir piedzimis. Saskaņā ar Ginesa rekordu grāmatu, 1879. gadā piedzima bērns, kurš svēra gandrīz 10 kg.

Neskaitot īpašo piedzimšanas svaru, Kārlija ir veselīgs bērns, kura, acīmredzot, ir pilna ar enerģiju.

Krisija stāsta: “Viņa ir laimīgs bērns, kurš visu laiku smaida. Es vienkārši nevaru beigt par viņu priecāties”.

Neskatoties uz to, ka visus savus bērnus Krisija un Larijs mīl vienādi, viņi ir nolēmuši, ka Kārlija būs viņu pēdējais bērns.

LASI VĒL: Megana Mārkla un princis Harijs steigā izved dēlu no Lielbritānijas

“Man pietiek”, – stāsta Krisija. “Pie tā mēs arī paliekam”.

Neviens nenoliegs, ka Kārlija ir unikāla. Turklāt, viņai paveicās piedzimt ģimenē, kurā tik ļoti mīl bērnus.

Lūdzu, padalieties ar šo stāstu ar saviem draugiem, ja arī jums šī mazulīte iepatikās.

avots: makataka.su

Spread the love

Pievienot komentāru