“Dzīve pēc komas” : Korinnas un Mihaela Šūmahera mūžīgās mīlestības stāsts

Slēpojot Mihaels nokrita un pārsita galvu uz akmens. Kopš tā laika slavenais sportists ir piekalts gultai un viņam blakus pastāvīgi atrodas viņa mīļotā sieva Korinna.

Korinna Betča dzimusi 1969. gada 2. martā vācu pilsētiņā Halferā. Jau no pašas bērnības viņa nodarbojās ar jāšanu un vienkārši dievina zirgus.

Ar topošo vīru Mihaelu viņa iepazinās 1989. gadā, bet tajā brīdī viņa jau bija attiecībās ar citu sacīkšu braucēju – Haincu-Haraldu Frencenu. Un tāpēc viņu aplidot Šūmahers sāka tikai pēc diviem gadiem, kad viņas iepriekšējās attiecības bija beigušās. Pāris satikās četrus gadus, un pēc tam iemīlējies pāris apprecējās.

Attiecības ģimenē izveidojās ideālas. Korinna itin visā atbalstīja savu laulāto un viņiem pat nebija iemeslu strīdēties.

Sieva pastāvīgi juta līdzi Mihaelam, kad viņš piedalījās sacīkstēs, jo šis sporta veids tiek uzskatīts par ļoti bīstamu un ir bijuši gadījumi, kad sacīkšu braucēji ir gājuši bojā.

LASI VĒL: Megana Mārkla un princis Harijs steigā izved dēlu no Lielbritānijas

Un protams, ka viņa ārkārtīgi priecājās par katru viņa uzvaru, saprotot, ka tas viņas vīram ir ļoti svarīgi. Zinot, cik ļoti Mihaelam patīk sacīkstes, viņa pat nemēģināja atrunāt vīru no šīs bīstamās nodarbes, viņa vienkārši kļuva par viņa sargeņģeli un talismanu. Tā par viņu stāstīja pats Šūmahers.

Bet arī ar savu mīļoto nodarbi Korinna nešķīrās. Viņa audzēja šķirnes zirgus rančo Teksasā, bet Šveicē atvēra savu jāšanas skolu. Viņa daudz ko varēja iemācīt saviem skolēniem, jo pati Korinna kļuva par Eiropas jāšanas čempiona uzvarētāju 2010. gadā.

Šūmaheru pārim ir divi bērni. 1997. gadā viņiem piedzima meitiņa Džīna-Marija, bet 1999. gadā pasaulē nāca dēls Miks.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Spread the love

Pievienot komentāru