Joki ar viņiem ir mazi: kuras zodiaka zīmes necietīs pret viņiem vērstus apvainojumus


Ir cilvēki, kuri mierīgi reaģē uz viņiem adresētiem apvainojumiem un nepatīkamiem vārdiem. Viņiem tie ir tikai putekļi, kas iemesti acīs.

Tomēr ir arī tādi, kas necietīs uzbrukumus no malas. Rezultātā pāridarītāji to var pamatīgi nožēlot.

 

Vērsis

Vērši ir ļoti spītīgi cilvēki, un dažreiz nevajadzētu gaidīt, ka viņi uzreiz metīsies tev uz kakla un aizmirsīs par visu. Šo zīmi spēcīgi ietekmē Venera, kas zodiaka pārstāvjus padara ļoti kaislīgus. Dažreiz šī sajūta neļauj viņiem vienkārši uztvert situāciju un ļaut tai “aizmirsties”.

Vērsis var atriebties un kaut ko darīt, lai spītētu tam, kurš reiz viņu aizvainojis un jau desmit reizes lūdzis piedošanu.

Šīs zīmes pārstāvji klasificē cilvēkus pēc viņu modeļiem, un tāpēc izvēlas atbilstošu uzvedības modeli. Viss, kas Vērsim jāiemācās, lai atvieglotu dzīvi, ir piedot cilvēkiem.

 

Lauva

Lauvas pašas ir ļoti pompozas un ātras. Dažreiz zīmes pārstāvji var kaut ko pateikt savaldīgi, pat nenojaušot, cik ļoti viņi var aizvainot cilvēku. Bet tad Lauvas nevar saprast, kāpēc apkārtējie pēkšņi no viņiem izvairās un atsakās ar viņiem sazināties.

Lasi arī: Enerģētiski spēcīgāko zodiaka zīmju reitings – no pašas stiprākās līdz vājākajai

Tajā pašā laikā pašas Lauvas necieš sliktus vārdus, kas izteikti pret viņiem. Viņi domā, ka tiek nepelnīti apvainoti. Lauvām ir vēlams dažās situācijās iemācīties pārvarēt savu ego.

Nekas slikts nenotiks, ja pajautāsiet citiem, kāpēc viņi pārtrauca ar jums runāt.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu tai ziņā 2 izteiktākās zodiaka zīmes 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru