Kaimiņiene gados vairākus mēnešus izveda no pacietības jaunu pāri. Nespējot to vairs paciest, viņi nolēma rīkoties ar viņas metodēm

Karš ar kaimiņiem ir īsta cīņa, kurā uzvarētāju nav. Katra no pusēm zaudē sirdsmieru un pat veselību. Savstarpēja neapmierinātība, skaļi strīdi, nervu sabrukumi …

Bieži vien cilvēki, kas dzīvo vienā kāpņu telpā, nespēj vienoties pa labam, un pēc tam liek lietā radikālas cīņas metodes, un konflikti ieilgst.

LASI VĒL: Mūsu kaķis aizgāja pie kaimiņa

Kā viss sākās

Šis pāris piedzīvoja kaimiņu kara “valdzinājumu”. Viss sākās ar to, ka Marina un Vjačeslavs nolēma dzīvot kopā. Sākās ģimenes ligzdiņas iekārtošana, un remonts tika veikts saskaņā ar visiem noteikumiem: no pulksten 23:00 līdz 8:00 darbs netika veikts, arī dienas laikā, kad bērni gulēja, bija kluss. Visi kaimiņi tika brīdināti, ka viņiem būs nedaudz jācieš. Viss gāja labi, līdz sākās sūdzības no augšējās kaimiņienes.

Pensionārs zvanīja pie jaunlaulāto dzīvokļa un strīdējās ar strādniekiem. Viņa pieprasīja izbeigt “neprātu” un jauniešus apsaukāja. Un tad kaimiņu karš izgāja ārpus kontroles: vecā sieviete vērsās policijā. “Viņi rada troksni gan dienā, gan naktī.” Vietējais policijas darbinieks ieradās, lai noskaidrotu lietas apstākļus.

Izrādījās, ka kaimiņiene uzrakstījusi, ka dzīvoklis bijis pastāvīgi trokšņains: strādnieki strādājuši dienas laikā, bet naktī rīkojuši jautras ballītes. Pāris bija pārsteigts un pastāstīja savu stāsta versiju par to, ka viņus vajā pensionāre, kura nevēlās rast kopsaucēju.

Pat pēc remonta pabeigšanas viņa bija ar kaut ko neapmierināta un turpināja sūdzēties par jaunajiem. Viņa rakstīja policijai un apsaimniekotājiem, apgalvojot, ka dzird troksni, kaut arī tas tā nebija.

LASI VĒL: Kaimiņš tika atrasts krūmos. Baumas ātri izplatījās, smējās visa māja

Tiesas process nav tālu

Pēc daudzām sūdzībām, no kurām laulātie bija noguruši, viņi nolēma rīkoties pēc kaimiņienes paņēmieniem.
Marina un Vjačeslavs apsūdzēja pensionāru par neslavas celšanu, uzrakstot paziņojumu policijai. Viņi domāja, ka tas bija vienīgais pareizais lēmums, kas palīdzēs vismaz nomierināties vecāka gadagājuma kundzei, kurai kaimiņi nepatika. Jaunieši neizslēdz, ka viņiem būs jāvēršas tiesā, jo konflikts nebeidzas un otra puse negrasās izlīgt.

avots: vranya.net

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru