Lidmašīnas pasažiere uzvilka vairākus apģērba slāņus, lai nebūtu jāmaksā par bagāžu. Cik attapīga sieviete!

Reizēm mūsu galvā dzimst ģeniālas idejas. Turklāt tas notiek pilnīgi negaidīti. Gēla Rodrigesa no Filipīnām arī negaidīja, ka par viņu tik ļoti sajūsmināsies sociālajos tīklos.

LASI VĒL: Palaida vīru uz jūru ar draugiem, tagad kožu pirkstos

Ko gan viņa izdarīja?

Pie reģistrēšanās lidostā darbinieki sievietei paziņoja, ka viņas rokas bagāža sver 9 kilogramus. Bez maksas var pārvest bagāžu, kas sver 7 kg.

Gēla nevēlējās piemaksāt. Vēl jo vairāk tāpēc, ka viņas rokas bagāžas svars tika pārsniegts tikai par 2 kg.

Viņa mierīgi atbildēja lidostas darbiniekiem: “Nav problēmu”. Pēc tam sieviete sev uzvilka vairākus kreklus, bikses un žaketes. Viņai mugurā bija ne mazāk kā 10 apģērba gabalu. Rezultātā Gēla padarīja savu bagāžu par 2,5 kg vieglāku.

Neskatoties uz tik ģeniālu risinājumu, sieviete atzinās, ka nekad vairāk nemēģinās to atkārtot vēlreiz. “Bija ļoti karsti”, – viņa sacīja.

Tāpat viņa pajokoja, ka, ja būtu zinājusi, ka viņas ieraksts strauji izplatīsies pa Facebook, viņa būtu pozējusi labāk.

Gēla ievietoja foto sociālajos tīklos un pastāstīja par savu interesanto atgadījumu lidostā, lai uzlabotu citiem noskaņojumu. Un lietotāji to novērtēja. Viņas jautrais posts ieguva vairāk nekā 36 000 “like”, 1000 komentārus un vairāk nekā 20 000 dalījās ar šo ierakstu.

LASI VĒL: Palaida vīru uz jūru ar draugiem, tagad kožu pirkstos

Daži cilvēki atzinās, ka darījuši to pašu, lai ieekonomētu. Citi savukārt skumji atzina, ka par šādu ideju nebija aizdomājušies.

Bet vai tu riskētu un veiktu šādu soli?

avots: lifter.com.ua

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru