Oficiante apkalpoja bezpajumtnieku, nezinot, ka tādā veidā viņu pārbauda priekšnieks

Kā izturas pret bezpajumtnieku, kad viņš ienāk kafejnīcā? Apmeklētāji no viņa novēršas, bet darbinieki apkalpo ar lielu nepatiku, ja vispār apkalpo.

Bet var gadīties, ka zem bārdainās maskas slēpjas nebūt ne netīrs vīrietis, bet dāsns apmeklētājs, kurš spēj nospēlēt svarīgu lomu jūsu liktenī.

LASI VĒL: Dēls ar sievu nevēlējās ēst pie viena galda ar gados veco tēvu. Četrgadīgs zēns sniedza mācību, kura iemācīja viņiem cienīt vecākos

Reiz kādā Amerikas pilsētas kafejnīcā ienāca vīrietis netīrā, nonēsātā apģērbā un nekoptu bārdu. Visi saprata, ka viņš ir bezpajumtnieks. Vīrietis apsēdās pie brīva galdiņa, bet cilvēki, kas sēdēja viņam tuvumā, nekavējoties sāka pārsēsties. Neviens no oficiantiem nevēlējas viņu apkalpot, jo, visticamāk, viņam nebija naudas.

Tikai viena oficiante vārdā Mērija mierīga paņēma paplāti un piegāja pie bezpajumtnieka. Viņa pieņēma viņa pasūtījumu un devās uz virtuvi, bet pa ceļam administrators viņu apstādināja un ņirgājoties sacīja: “Ja šis nabags, kuru tev tik ļoti žēl nesamaksās, es viņa pasūtījuma summu atskaitīšu no tavas algas”. Mērija vienkārši pasmaidīja.

Bet pēc pusdienām viņa uz galda ieraudzīja naudu par pasūtījumu un 100 dolārus dzeramnaudā, kā arī zīmīti par to, ka Mērijai ir laba sirds. Nākamajā dienā meitene, atnākot uz darbu, uzzināja, ka bezpajumtnieks bija kafejnīcas īpašnieks, kurš vēlējās pārbaudīt savu darbinieku lojalitāti pret klientiem un apkalpošanas līmeni.

LASI VĒL: Lidmašīnas pasažiere uzvilka vairākus apģērba slāņus, lai nebūtu jāmaksā par bagāžu. Cik attapīga sieviete!

Administratoru viņš atlaida, bet Mērija ieguva paaugstinājumu, ieņemot viņa vietu.

avots: vranya.net

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru