Mans vīrs nemīl savus vecākus un iemesls tam ir ļoti nopietns; Ceru, ka no šī mācīsies visi

Mīliet savus bērnus no pirmās diena un līdz mūža galam.

Pacentīšos jums visu pastāstīt bez liekvārdības!

Šī ir mana otrā laulība, man ir 36 gadi, vīram jau 39. Mēs vairs neesam pavisam jauni, bet mūsu vecākiem jau pāri 60. Es pamanīju, ka mans vīrs attiecībā pret saviem vecākiem ir īpaši vēss; viņš neinteresējas kā viņiem ar veselību, nekādi nepalīdz. Sazinās ļoti vispārīgi un ne vairāk kā nepieciešams. Varbūt reizi nedēļā pazvana un pajautā, kā viņiem iet. Vecāki viņam vispār nezvana.

Lasi arī: Viņa mīļotā sieva nomira un viņš palika viens ar dēlu; Māsa pastāsta visu kā ir tagad

Nevēlos teikt, ka mans vīrs būtu ļoti sauss vai bezjūtīgs cilvēks, nebūt ne. Pret mani viņš izturas ļoti labi. Man vienkārši šķiet, ka pret maniem vecākiem viņš izturas labāk nekā pret saviem.

Es kaut kā reiz vīram pa tiešo pajautāju, kāpēc viņš tik bezjūtīgs pret saviem vecākiem. Iemesls izrādījās vairāk nekā pārsteidzošs!

Lasi arī: Ka es jums saku – sieviete ar bērnu ir sliktākās no iespējamām attiecībām

Viņš atbildēja, ka “atmaksā vecākiem ar to pašu monētu”. Respektīvi, kopš viņš spēj sevi atcerēties, vecāki neesot viņam izrādījuši nekāda mīlestības izpausmes.  Viņš sacīja, ka ne reizi no saviem vecākiem nav dzirdējis uz sevi attiecinātu frāzi “Es tevi mīlu”. Ja bērnībā gadījās konflikti ar citiem bērniem, viņš zināja, ka vecāki nekad viņu neatbalstīs un neaizstāvēs.

Lasi arī: Viņa mīļotā sieva nomira un viņš palika viens ar dēlu; Māsa pastāsta visu kā ir tagad

Viņiem mans vīrs automātiski bija vainīgs visā un vienmēr. Viņš juta, ka ir nevēlams bērns.

Bērns izauga.

Tagad viņš ir pieaudzis vīrietis, bet vecāki kļuvuši veci. Un tagad jau vecāki viņam kļuvuši nevēlami. Īsāk sakot, viņi tādi bijuši visu dzīvi. Vienkārši tagad viņi ir novecojuši un kļuvuši bezpalīdzīgi.

Lasi arī: Ka es jums saku – sieviete ar bērnu ir sliktākās no iespējamām attiecībām

Aizdomājaties, vecāki! Audziniet savus bērnus, bet nekad neaizmirstiet viņus arī mīlēt!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru