Megana Foksa paskaidroja, kāpēc viņas 6 gadus vecais dēls nēsā kleitas

Holivudas aktrise Megana Foksa parādījās televīzijas šova ēterā, kurā citu starpā runāja par to, kāpēc viņas 6 gadus vecais dēls Noa nēsā kleitas. Pēc zvaigznes teiktā, zēnam patīk pašam izvēlēties sev apģērbu, reizēm viņš pat uz skolu dodas kleitā.

“Viņš ir ļoti talantīgs – bet viņam ir tikai 6 gadi. Viņu patiešām interesē mode, reizēm viņš apģērbjas pats, un reizēm ietērpjas kleitā.”

LASIVĒL:Cilvēki tiešām ir pārsteigti! Madara Kiviča visā pilnībā mainījusi savu vizuālo tēlu un vairs nav blonda!

Foksa sacīja, ka nosūtījusi dēlu uz “hipija skolu”, bet pat tur par viņu smejas, kad viņš nēsā kleitas. “Mēs pašlaik ejam cauri tam posmam, kas es cenšos viņu iemācīt būt par sevi pārliecinātam, neskatoties uz to, ko saka citi.”

LASI VĒL: Par to, kā izskatās Kirkorova personīgais vilciena vagons, kurā viņš apceļoja valsti

Megana sacīja, ka ciena sava dēla izvēli nēsāt kleitas. Sākumā zēns pārstāja tās vilkt skolā piedzīvotā izsmiekla dēļ, bet nesen nolēma atkal pamēģināt.

“Es pajautāju: “Un kā? Kāds no taviem draugiem skolā kaut ko teica?” – un kā izrādījās, par viņu atkal smējās, bet tagad viņam ir vienalga, jo viņam patīk nēsāt kleitas”.

Atgādināsim, ka aktrisei ir trīs dēli, kas dzimuši laulībā ar aktieri Brajenu Ostinu Grīnu. Noa ir pats vecākais. Jau divus gadus atpakaļ viņu pamanīja nēsājam kleitas.

avots: soulpost.ru

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru