Mēness parādīs jūsu rakstura īpašības: izvēlieties to, kas piesaista vairāk

Mēness – tas ir noslēpumains debesu spīdeklis, dabisks Zemes satelīts un Saulei vistuvākais planētas satelīts. Katru vakaru mēs to naksnīgajās debesīs novērojam, reizēm pat nepievēršot īpašu uzmanību.

Mēs piedāvājam tev iziet testu, lai labāk sevi iepazītu. Izvēlies vienu no sešiem Mēness zīmējumiem, kurš tev iepatīkas visvairāk, un izlasi aprakstu.

1. Sasniegumi

Tu esi enerģisks, par sevi pārliecināts, optimistisks. Pastāvīgi atrodies savas vietas meklējumos un aktīvi strādā pie tā, lai to aizņemtu. Tev svarīga ir materiālā stabilitāte. To tu uzskati par panākumu ķīlu.

Tavs galvenais uzdevums ir kļūt pacietīgākam pret sevi, mazāk prasīgam un paškritiskam. Savādāk pats sevi iedzīsi stūrī. Nesodi sevi par kļūdām, pieņem tās un gūsti mācību. Nekļūsti par sava iekšējā “es” izpildītāju.

LASI VĒL: Pāvels Globa nosaucis zodiaka zīmes, kurām 2020. gads kļūs par pašu labāko

2. Radošums

Tu esi emocionāls un tev patīk izbaudīt izsmalcinātas lietas. Tu sirdī esi liels estēts, un pat, ja tavs darbs nav saistīts ar tēlotājmākslu, tu tajā labi orientējies. Tev patīk estētika un viss skaistais.

Tavs mīnuss ir nosliece uz pārmērībām. Tu vari līdz pat rītam skatīties interesantu filmu vai arī klausīties mīļāko mūziku, ēst milzīgu daudzumu neveselīga ēdiena, tādējādi pazeminot savu enerģētisko līmeni. Šo problēmu atrisināt palīdzēs tikai disciplīna, organizētība vai arī labi ieradumi.

LASI VĒL: Padomi katrai Zodiaka zīmei par 2019. gada oktobri

3. Enerģija

Tev ir spēcīgs raksturs. Jebkurā situācijā un jebkurā stāvoklī tev gribas sajust savu nozīmīgumu un svarīgumu.

Tev ne vienmēr sanāk nokārtot tuvas attiecības. Tu pret draudzības jēdzienu izturies nopietni un baidies tikt nodots. Tavs galvenais uzdevums ir iemācīties uzticēties cilvēkiem un aizdzīt nodevības bailes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru