Mūža mīlestība atnāk pēc mūža lielākās kļūdas

Mīlestībai nav jābūt mocībām. Tai nav jāliek jūs raudāt biežāk, nekā smaidīt. Mīlestība nevar dzīvot vardarbībā. Jūs sajutīsiet, kad piederam citam cilvēkam, bet tajā pašā laikā esat brīvi. Brīvi būt par sevi.

Esiet pateicīgi par jūsu dzīves lielāko kļūdu. Tā jūs sagatavoja tam, kas vēl ir priekšā. Tā jūs sagatavoja reālajai dzīvei. Tā jūs sagatavoja jūsu mūža lielajai mīlestībai.

Jūsu kļūda iemācīs jums atpazīt savu cilvēku, kad viņš atnāks. Un jūs viņu atpazīsiet – par to nav nekādu šaubu. Jūs sajutīsiet radniecīgu iekšējo pasauli, kuru tik ilgi esat meklējuši, tāpēc, ka beidzot jūs būsiet kopā ar to, kurš par jums rūpējas tieši tāpat, kā jūs rūpējaties par viņu.

Savstarpēja sapratne un ķīmija, kas rodas starp jums, būs magnētiska.

LASI VĒL: Vīrs atgriezās no komandējuma 3 dienas ātrāk. Viss ir tā kā jūs domājat, tikai vēl sliktāk

Tā piesaistīs jūs arvien tuvāk un tuvāk vienu otram. Būs viegli būvēt plānus un pavadīt laiku kopā, jo viņš gribēs jūs redzēt, tāpat, kā jūs. Jums atbildēs ar to pašu, un jūs to sajutīsiet. Tajā pašā laikā, tieši mīlestība jūs nomierinās.

Tā liks jums sajusties drošībā. Jūs sajutīsiet, ka beidzot esat atraduši savas mājas, un jums nebūs nekādu par šo jautājumu. Pirmo reizi dzīvē jūs būsiet pārliecināti.

Tas viss notiks, pateicoties jūsu pieļautajai kļūdai. Jūsu kļūdas dēļ jūs paņēmāt savas sirds gabaliņus un atkal tos savācāt paši savā, unikālā veidā, kas piesaistīs jums jūsu mūža lielo mīlestību.

Patika? Padalies ar draugiem!

avots: vranya.net

Spread the love

Pievienot komentāru