Mūža mīlestība atnāk pēc mūža lielākās kļūdas

Mūža mīlestība parasti atnāk pēc mūža lielākās kļūdas. Tad, kad jūs būsiet gatavi! Bet, ja nu tas ir labākais, kas varēja ar jums notikt? Iespējams, jūs nekad neatteiktos no toksiskām attiecībām, ja jūs no tām neizvilktu. Dažreiz mēs kļūstam tik spītīgi, tik uzstājīgi, lai turētos pie tā, ko mēs uzskatām par mīlestību, un kas rezultātā tikai mūs sāpina.

Varbūt, ka nebija cita ceļa. Tas bija grūdiens, kas jums vajadzīgs, lai aiziet no kaut kā, kas nebija domāts jums. Iespējams, ka jums vajadzēja salūzt, lai jūsu puzles gabaliņus varētu atkal savienot – tikai šoreiz savādāk.

Iespējams, ka jums sākumā vajadzēja atrast sevi, lai jūs atrastu jums piemērots cilvēks. Un jūsu neveiksmes – tā ir iespēja kaut ko iemācīties; lai jūs varētu uzzināt, kādai nav jābūt mīlestībai.

LASI VĒL: Ja vīrs strīda laikā dara šīs 7 lietas, tad attiecībām patiešām ir pienācis gals

Mīlestība vienmēr ir divi. Mīlestībai nav jālūdz. Tas, kurš vēlas būt jūsu dzīvē, atradīs gan laiku, gan iespējas būt blakus.

Mīlestībai nav jābūt aukstai. Jums ir jābūt silti, neatkarīgi no gadalaika. Jums nekad nav jāskumst pēc apskāvieniem un skūpstiem.

Mīlestībai nav jābūt kurlai pret jūsu problēmām. Jums vienmēr ir jābūt kādam, kurš būs jums blakus, kurš vismaz uzklausīs pat, ja nespēs palīdzēt. Jums nav jājūtas vientuļiem attiecībās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru