LEGO lūdz cilvēkus neizmest vecos konstruktorus, bet gan ziedot tos maznodrošinātām ģimenēm. Visus tēriņus uzņēmums sola uzņemties uz sevi

Uzņēmums LEGO ir lielākais bērnu konstruktoru ražotājs.Tas ir radījis milzīgu daudzumu dažādu konstruktoru variantus un izplata tos visā pasaulē.

Galvenā atšķirošā īpatnība ir pastāvīgā sortimenta atjaunošana, pieejamība un milzīga interese no bērnu puses. Turklāt tāda veida konstruktori palīdz attīstīt motoriku, loģisko domāšanu un tie vienkārši sagādā prieku mazajiem faniem.

LASI VĒL: Skola pieprasīja skolēnam “nodzīt” matus. Lūk ko izdarīja vecāki. Skarbie ziemeļu likumi

Pircēju lūgums

Droši vien, ka ne visi nojauš par to, ka uzņēmums ir realizējis programmu LEGO Replay. Tā ļauj no jauna iepakot un atgriezt konstruktoru atpakaļ. Kāpēc to darīt? Viss ir vienkārši, bērni pieaug un uzsāku patstāvīgu dzīvi, lielākajā daļā gadījumu viņi aizmirst par savām aizraušanām un atstāj konstruktorus novārtā, kur tie uzkrāj arvien lielāku putekļu kaudzi. Un, lai tie vienkārši netiktu pamesti plauktā, var iesniegt iesniegumu, un uzņēmums tos paņems atpakaļ. Turklāt transporta izdevumus apmaksās LEGO, kas jau iepriecina.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru