LEGO lūdz cilvēkus neizmest vecos konstruktorus, bet gan ziedot tos maznodrošinātām ģimenēm. Visus tēriņus uzņēmums sola uzņemties uz sevi

Starp citu, ideja radās pašiem pircējiem, kuri sāka masveidā lūgt par tamlīdzīgu sistēmu. Tas tiek darīts ne tāpat vien, jo programma to dara labdarības nolūkā. Tā palīdz bērniem, kuri nevar atļauties rotaļlietas.

Sabiedrības labais darbs

Programmai LEGO Replay ir vairāki posmi:

  1. Iesnieguma apstrāde par produkcijas atgriešanu.

  2. Visu detaļu tīrīšana, komplektēšana un pārbaude.

  3. Papildus komplekti ar trūkstošajiem elementiem.

  4. Iegūto komplektu nosūtīšana nekomerciālām iestādēm bērniem un bāreņiem.

Pateicoties tādai metodikai, uzņēmums ar rotaļlietām nodrošina daudzas patversmes un tamlīdzīgas iestādes, kas strādā ar bērniem. Nebūt ne katrs uzņēmums ir gatavs ieguldīt šādās lietās, bet LEGO labprātīgi izpilda visus augstāk minētos pienākumus.

LASI VĒL: Kad sieva tika paralizēta, vīrs viņu pameta vienu ar četriem bērniem, bet stiprā sieviete spēja nostāties uz kājām un atrast mīlestību

Jā, var ilgi spriest par to, ka tas tiek darīts, lai samazinātu nodokļus un tā tālāk. Bet tādas labdarības esamības fakts pārspēj visas šaubas. Atliek vien novēlēt uzņēmumam veiksmi turpmākās tamlīdzīgās darbībās. Starp citu, pati programma “”Lego” atgriešana” pastāv jau vairākus gadus un darbojas visās pasaules valstīs.

avots: nastroy.net

Spread the love

Pievienot komentāru