Sliktas ziņas visiem IKEA pircējiem – mēbeļu gigants nāk klajā ar nepatīkamu paziņojumu

Zviedrija mēbeļu tirdzniecības gigants IKEA nācis klajā ar nepatīkamu paziņojumu visiem pircējiem attiecībā uz gaidāmo 2022. gadā. 

 

Ikea pircējiem turpmāk būs daudz dziļāk jāsniedzas savos maciņos, jo zviedru mēbeļu gigants  paziņojis, ka vēlas strauji celt cenas, vēsta Vācijas lielākais laikraksts BILD. Ar ko saistīts sensacionālais cenu paziņojums?

 

Zviedru mēbeļu veikals Ikea ir populārs daudzu klientu vidū, īpaši zemo cenu dēļ. Bet tas var mainīties jau dažu nedēļu laikā. Jo Ikea paziņo par cenu paaugstināšanu 2022. gadam – un pieaugums būs bargs. Bet kas slēpjas aiz rūgti sliktajām ziņām?

 

Ikea paaugstina cenas: Tāpēc 2022. gadā mēbeles būs dārgākas

Ja jums joprojām ir nepieciešams lēts plaukts, jums vajadzētu pasteigties. Jo zviedru mēbeļu gigants vēlas kārtīgi pacelt cenas. Vidēji pasaulē ir plānoti kāpumi par deviņiem procentiem – un tas jau drīzumā.

Par to paziņoja Vācijas IKEA pārstāvis. Saskaņā ar paziņojumu, plānotais pasākums skar “visus preču sortimentus un visas valstis”. Ikea kā iemeslu krasajam solim norādīja pandēmijas sekas.

Lasi arī: Sēru vēsts: Mūžībā devies pasaules modes ikona, kurš bija saistīts arī ar Formula1 u.c. aktivitātēm

Pandēmijas laikā mēbeļu gigantam ir vairākkārt izdevies “absorbēt milzīgo izmaksu pieaugumu piegāžu ķēdē, nepalielinot mūsu produktu cenas”.

Taču pat lielākā mēbeļu ķēde pasaulē nav imūna pret augšupejošu tendenci.

 

Tāpēc pirmo reizi kopš globālā cenu pieauguma sākuma mēs paaugstinām arī mūsu produktu cenas,” sacīja uzņēmuma pārstāvis.

Tiesa, cenu pieaugums no valsts uz valsti atšķirsies.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un ko tas nozīmē Latvijas pircējiem

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru