12 klusākās suņu šķirnes, kas praktiski nerej. Šīs šķirnes radīs minimālas nepatikšanas!

KURTS

Šiem maigajiem un neatkarīgajiem suņiem ir mierīgs raksturs. Un pat tad, ja viņi mājās spēlējas, tad praktiski bez trokšņa un maz rej. Viņus sāka audzēt priekš medībām tieši tāpēc, ka viņi ļoti klusi seko medījumam.

SIBAINU

Suņu dzimtene ir Japāna. No sākuma viņi tika audzēti medībām, jo viņi ir ātri un gudri. Tajā pat laikā viņi ir ļoti uzticīgi savam saimniekam. Viņi ir arī ļoti neatkarīgi un neprasa pārlieku daudz uzmanības. Un rej viņi tikai tad, ja ir pārlieku satraukti vai sabēdājušies.

TULEARAS KOTONS

Nav brīnums , ka šie mazie sunīši speciāli tika audzēti karaliskajai ģimenei, jo viņi ir klusi un mīlīgi. Taču izskats var būt maldinošs. Viņi nemīl, ja viņus ilgi atstāj vienus. Viņi sāk riet, ja jūt ka ir aizmirsti.

SENBERNĀRS

Šis maigais un uzticamais ģimenes loceklis ir no Austrijas. Pārsvarā viņi ir mierīgi un rej tikai, lai brīdinātu par iespējamiem ļaundariem vai, iespējams, pieprasa sev uzmanību no kāda ģimenes locekļa.

ČAU – ČAU

Sen atpakaļ čau – čau sargāja klosterus un pilis. viņi ir neatkarīgi, uzvedas mierīgi, taču ir aizdomu pilni. Ja svešinieks sastapsies ar čau – čau, jūs par to uzzināsiet. Riešana ir šo suņu aizsargreakcija.

MALAMUTS

Malamuti ir lieliski ģimenes suņi. Taču viņi nederēs ģimenēm ar maziem bērniem vai maziem dzīvniekiem. Lai arī šī senā šķirne ir pieradināta, joprojām tās gēnos saglabājušies plēsoņas instinkti.

Bet vai jums patika kāda no nosauktajām šķirnēm?

avots: rd.com

Spread the love

Pievienot komentāru