12 klusākās suņu šķirnes, kas praktiski nerej. Šīs šķirnes radīs minimālas nepatikšanas!

Gribiet iegādāties suni, taču jums nepatīk, ja viņi rej? Mēs gribam jums pastāstīt par visklusākajām suņu šķirnēm. Taču ir viena svarīga lieta.

Visi suņi, arī no šī saraksta, reizēm mēdz riet. Un garantijas, ka konkrētai šķirnei ar to nebūs nekādu problēmu – nav. Arī paši klusākie var sataisīt troksni.

Kā novērst riešanu?

Dresētāji apgalvo, ka vajag nodrošināt sunim vispārējo labklājību un adekvāti noslogot viņu gan fiziski, gan garīgi.

Un tomēr, sekojošās šķirnes rej mazāk, nekā pārējās:

BASENDŽI

Šo nerejošo sunīti tā sauc viņa īpatnējās balsenes dēļ. Viņi nevar riet, tāpēc izdala neparastas skaņas, kas līdzinās jodelēšanai. Taču neuztraucieties, viņi nedziedās jūsu mājās bez pārtraukuma. Šīs mierīgo suņu šķirnes pārstāvji ir gudri un enerģiski. Viņiem svarīgāki ir pozitīvi treniņi un adekvāti vingrinājumi.

VĀCU DOGS

Nemelosim, šis suns ir milzīgs. ( tēviņi var svērt līdz 90 kg) Kad viņi rej – tas ir skaļi. Taču tas notiek visai reti. Viņi tiek audzēti, jo ir brīnišķīgi ģimenes suņi ar mierīgu raksturu un viņus ir viegli apmācīt.

ŅŪFAUNDLENDS

Viņi – lieliski peldētāji un labi noder glābšanas darbos. Tajā pat laikā šī šķirne ir ļoti klusa un maz rej, kas nevar neiepriecināt tos, kuriem mājās jau ir skaļi bērni. Ņūfaundlends ar viņiem sapratīsies ļoti labi. Ne velti viņus sauc par “suni – aukli.”

BULDOGI UN FRANČU BULDOGI

Šīs šķirnes suņi ir rotaļīgi, klusi, kuriem piemīt maiga daba. Zināms, ka viņiem patīk pasnaust un pavadīt laiku dīvānā. Jā, un riet viņiem ar ne īpaši patīk.

ĪRU SETERS

Šie ir enerģiski un gudri suņi, kuru dod priekšroku aktīvam dzīvesveidam. Kamēr viņi ir pietiekoši noslogoti gan fiziski, gan garīgi, tikmēr viņi ries reti.

KAVALIERA KINGA ČĀRLZA SPANIELS

Grūti ir pretoties viņu mīlīgajiem purniņiem, lielajām brūnajām acīm un pūkainajām ausīm. Šīs šķirnes pārstāvjiem ļoti patīk būt blakus cilvēkam. Ja viņu saimnieks aizbrauc, viņi ļoti skumst. Šķiršanās ir viens no iemesliem, kāpēc šie sunīši var riet.

Šķir nākošo lapu un uzzini par atlikušajām šķirnēm

Spread the love

Pievienot komentāru