Dzīve kopā ar sievieti – tā ir īsta zinātne. Vīrieša stāsts

Es domāju, ka kaisle rodas vēdera apakšdaļā, bet tā, izrādās, atrodas pirkstu galos, Kad tu viņai pieskaries, tu sajūti gan kaisli, gan vēlmi. Jo pieskāriens ir īpašs instruments, un vai nu tu sajūti saikni, vai arī nē.

Mans atklājums bija tas, ka sieviete nemaz nav tik noslēpumaina būtne. Viņu vienkārši vajag sadzirdēt un uzklausīt. Viņa vienmēr saka, kas viņai ir vajadzīgs. Galvenais ir būt uzmanīgam.

LASI VĒL: Kad sieva tika paralizēta, vīrs viņu pameta vienu ar četriem bērniem, bet stiprā sieviete spēja nostāties uz kājām un atrast mīlestību

Es uzzināju, ka attiecības – tie ir kompromisi. Un katram ir jāsper solis preti otram, kamēr šie divi nenonāk viens otra apskāvienos. Galvenais, lai tādas ķermeņa kustības būtu abpusējas. Jo, kā zināms, viens nevar izveidot izturīgu laulību.

Un vēl ir svarīgi viņu cienīt, neaizmirst pateikties pat par sīkumiem, un uz viņas rūpju un maiguma izpausmēm atbildēt tāpat. Vajag censties darīt tā, lai, izrunājot tavu vārdu, viņas sejā parādītos smaids. Palīdzēt viņai ar mājas darbiem, jo sieviete nav nekāds darba zirgs, bet gan mūza un ģimenes pavarda sargātāja.

Vispār, kopdzīve ar sievieti ir vesela zinātne. Viņu var pētīt visu dzīvi, un katru reizi atklāt kaut ko jaunu.

avots: banka.varenie.life

Spread the love

Pievienot komentāru