Sākusies vasaras skola par sociālo darbu ar ģimenēm ar bērniem

Otrdien, 13.septembrī, sākusies Labklājības ministrijas rīkotā vasaras skola sociālajiem darbiniekiem par darbu ar ģimenēm ar bērniem, kas noritēs līdz 15.septembrim.

Vasaras skola tiek organizēta sadarbībā ar nodibinājumu “Sociālā atbalsta un izglītības fonds” un tās ietvaros tiks nodrošināta padziļināta kompetenču apguve par sociālo darbu ar ģimenēm ar bērniem. Vasaras skolas norises vieta ir atpūtas komplekss “Juku Dzirnavas” Saldus novadā.

Šogad šī jau ir otrā Labklājības ministrijas organizētā sociālo darbinieku vasaras skola – augustā sadarbībā ar biedrību “Patvērums “Drošā māja”” jau notika Vasaras skola sociālajiem darbiniekiem par cilvēku tirdzniecību. Abās vasaras skolās papildus nodarbībām profesionālās kompetences pilnveidei sociālajam darbam ar konkrētajām mērķa grupām nodrošinātas arī aktivitātes dalībnieku komunikācijas, saskarsmes, pašizziņas, pašrefleksijas, līderības prasmju pilnveidošanai un labās prakses apmaiņai.

Vasaras skolas sociālajiem darbiniekiem tiek organizētas jau devīto gadu un kļuvušas par Labklājības ministrijas ilggadēju tradīciju. Vasaras skolu mērķis ir veicināt sociālo darbinieku profesionalitāti, motivāciju un piederības sajūtu savai profesijai, trīs dienu garumā intensīvi apgūstot jaunas metodes un tehnikas, ko vēlāk izmantot savā ikdienas darbā.

Sociālo darbinieku Vasaras skolas tiek organizētas par valsts budžeta līdzekļiem.

Spread the love

Pievienot komentāru