Saskaņā ar pētījumu, vācu vīrieši ir daudz uzticīgāki un mazāk prasīgi

Nav noslēpums, ka mēs visi esam pakļauti noteiktu stereotipu ietekmei, kas saistīta ar cilvēku nacionalitāti. Piemēram, tiek uzskatīts, ka itāļiem un spāņiem piemīt kaislīga daba, bet francūži ir romantiski.

LASI VĒL: Sievai uzradās mīļākais. Vīrs rīkojās gudri

Vāciešos vienmēr atzīmē praktiskumu. Bet nesen tika veikts pētījums, kurš pierādīja, ka viņi vēl ir paši uzticīgākie vīrieši.

Uzticīgu vīru meklējiet starp vāciešiem

Tā ir taisnība, ka vīriešu un sieviešu personības ir atkarīgas no tā, kurai nacionalitātei viņi pieder. Jo cilvēks taču aug noteiktā kultūrā un aizgūst noteiktas sabiedrības uzvedības normas.

Nirnbergas Pētniecības centrs veica pētījumu vīriešiem, jautājumos par uzticību un prasībām intīmajā dzīvē.

Un šī pētījuma laikā tika noskaidrots, ka vācieši nepavisam nav prasīgi, bet drīzāk ir pat mēreni: 7% aptaujāto vīriešu bija tendēti gūt intīmu tuvība 5 reizes nedēļā, 28% vāciešu atbildēja, ka viņiem ir pietiekami, ja sekss ir reizi nedēļā, un 20% vīriešu tā nebūt nav vissvarīgākā lieta, un nav nepieciešams, lai intimitāte būtu vienmērīga katru nedēļu.

Bet vāciešiem ir augstas prasības attiecībā uz uzticību. 6% vīriešu sacīja, ka ir gatavi piedot nelojalitāti un to pašu sagaida no partnera.

LASI VĒL: “Dāmas, kas jums vēl šajā dzīvē ir vajadzīgs bez naudas?”: vienā forumā vīrietis uzdeva jautājumu un saņēma atklātu atbildi

Bet vairums aptaujāto vāciešu kategoriski apgalvoja, ka neuzticība ir nepieņemama un nav pelnījusi piedošanu no abām pusēm.

avots: nastroy.net

Spread the love

Pievienot komentāru