Slavenā astroloģe Adžela Perla izteikusi prognozi, kad iestāsies miers Ukrainā

Pēc šīs savienošanās visiem kļūst skaidrs, ka karš vairs nevar turpināties un, ka Ukraina šajā karā uzvarēs. Tas redzams arī pašā Ukrainas dzimšanas kārtī.

Tiesa, aprīlī ir arī nepatīkamas planētu savienošanās, piemēram, Marsa un Saturna savienošanās. Tāpēc 5-6 aprīlī varēja būt kara darbības uzplaiksnījums. Saturns ir grūtību un smagu notikumu planēta, un tā parādās Ukrainas šā gada horoskopā 3 reizes. Bet tas nenozīmē, ka karš ilgs līdz 2023. gadam.

Viss aprīlis (no 1. līdz 26. aprīlim) vēl var būt nemierīgs, bet šis laiks būs izšķirošs. Bet Saturns Ukrainas Mēnesī pāries 4. jūnijā (līdz augusta vidum), bet pēdējo reizi – decembrī. Oktobrī var būt nedaudz trauksmaina situācija.

Lasi arī: Kā aprīļa otrajā pusē iegūt negaidītu palīdzību “no augšas” un ko gaidīt no Venēras pārejas Zivju zīmē.

Par ķīmiju un bioloģiju atbild Neptūns, bet šī planēta tagad ir aktīva. Tāpēc pastāv iespējamība piedzīvot bioloģisko un ķīmisko ieroču uzbrukumu. Cerams, ka tā nenotiks, bet labāk būt gataviem laikus!

16. maijā būs mēness aptumsums, un tas var parādīt uzvaru pār agresoru un valsts reputāciju.

Tāpat izplatīsies daudz melīgas informācijas. 30. oktobrī Marss apgriezīsies atpakaļejošā kustībā, un tas būs slikts stāvoklis attiecībā pret miera planētu. Tas var liecināt par jauniem agresijas uzliesmojumiem. Taču 2023. gada 12. janvārī Marss apgriezīsies un aizies no horizonta, un tas noteikti nozīmēs miera un labestības galīgo atnākšanu.

Tagad mēs vismaz aptuveni zinām, kad iestāsies miers.

Turamies, dārgie. Lai viss ir labi. Un, lai visas sarežģītās situācijas jums beidzas, dārgie ukraiņi, ar mazākiem zaudējumiem!” – saka Anžela Perla.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru