“Viņiem nebija pamata mani dzemdēt bez manas piekrišanas”: kāds indietis uzrakstīja iesniegumu pret saviem vecākiem

Jebkurai personai vajadzētu izjust pateicību vecākiem, jo viņi ir tie, kas dod dzīvību. Bet uz mūsu planētas dzīvo daži indivīdi, kuri domā citādi.

Viņi ne tikai nav gatavi pateikties vecākiem par viņu piedzemdēšanu, bet arī iesūdz viņus par to tiesā.

Mumbajā (Indija) dzīvo vienkāršs puisis, kura vārds ir Rafaels Samuels. Viņš atbalsta anataliānisma idejas. Šī doktrīna prasa sekotājiem atteikties no savas dzimtas turpināšanas. Lēnām, bet noteikti antinatalisms kļūst arvien populārāks. Kustības aizstāvji izvirza šādus argumentus par labu bērnu piedzimšanas pārtraukšanai: planētas pārmērīga izmantošana, vides iznīcināšana un daudz kas cits. Rafaels sacīja, ka viņš ir piespiedu piedzimšanas upuris.

Šī iemesla dēļ puisis iesniedza prasību pret māti un tēvu tiesā, jo viņi nejautāja, vai viņš vēlas piedzimt. Turklāt viņš prasa atbildi no vecākiem – kādam nolūkam viņu vispār dzemdēja?
Samuēlam ir atbalstītāji. Piemēram, Alons Kumars pat organizēja YouTube kanālu, kur viņš popularizē antinatalisma idejas. Viņš saka, ka ir pazīstams ar daudzām meitenēm, kuras nevēlas dzemdēt, taču sabiedrības spiediens neļauj viņām to teikt.

Alons apprecējās ar meiteni, kurai ir invaliditāti. Kumara vecāki nebija apmierināti ar dēla izvēli, radās konflikts, un māte un tēvs nolēma ar puisi vairs nerunāt.

Starp citu, šīs mācības idejas atbalsta daži cilvēki no augšējās un vidējās klases.

avots: falover.ru

Spread the love

Pievienot komentāru